Tiendweg 69, 4142 EH Leerdam 0345 613 979 info@denieuwepauw.nl

Wok restaurants

Wok restaurants heb je in allerlei verschillende soorten en maten. De ene is wat groter dan de ander, en bij de een betaal je per gerecht waar je bij de ander één bedrag betaald waar je de hele avond van kan eten. Soms werken de restaurants waarbij je één bedrag van te voren betaald met verschillende arrangementen. 

Concept

Dan heb je bijvoorbeeld één arrangement waar je 2 uur lang mag dineren voor €31,95. Een tweede arrangement waar je 2,5 uur lang mag dineren voor €34,95,- en een derde arrangement waar je 3 uur lang mag dineren voor €37,95,- per uur. Daar tegenover staat dan dat je wel zoveel mag en kan eten wat je op kan. Voor grote én kleine eters dus een super leuk en goed concept!
Deze restaurants zijn vaak groot van omvang wat ervoor zorgt dat er veel ruimte is voor alle restaurant gasten die willen komen eten bij deze heerlijke restaurants. Daarnaast is er vaak voor ieder wat wils, omdat het ze vaak verschillende internationale keukens aanbieden. Zo heb je bijvoorbeeld de Italiaanse keuken, de Japanse keuken, de Spaanse keuken, de Chinese keuken, de Franse keuken en de Hollandse keuken. Om maar even een voorbeeld te noemen van wat voor verschillende keukens er allemaal in wok of all-you-can eat restaurants te vinden zijn.
De concepten zijn vaak simpel en duidelijk voor de gasten: je betaald een bepaald bedrag om te kunnen eten, en zodra je aan tafel plaats neemt heb je de vrije keuze om rond te lopen langs het lopend buffet en zelf de keuze te maken wat je op je bord mee terug neemt naar de tafel waar je zit. Het is eigenlijk een simpel concept waar onwijs veel gebruik van gemaakt wordt. Veel mensen vinden het fijn om veel te eten voor een relatief goedkope prijs. 
Waar je in een ‘’traditioneel’’ restaurant bijvoorbeeld €75,- voor drie gerechten betaald, betaal je bij een all-you-can eat vaak minder dan de helft voor hoeveel je zelf op kan eten. 
Wil je met je gezin gaan en heb je ook kinderen? Dan zijn er genoeg restaurants die ook speel plekken aanbieden voor kinderen. Deze restaurants hebben in gezien dat kinderen niet altijd even lang stil kunnen zitten als hun ouders of familie, wat het moeilijk maakt voor hen om uit eten te gaan. Hier hebben ze op bedacht om speelplekken voor kinderen te introduceren in de restaurants waar de kinderen tijdens of na het eten even hun stoom af kunnen blazen. 

Overal te vinden

Wok restaurants zijn vrijwel overal te vinden. Omdat het een goed concept is en veel restaurant gasten gebruik maken van de relatief goedkope eet tarieven zien horeca ondernemers hun kansen liggen om hier en daar een all-you-can-eat restaurant te openen. 
Vaak kan je wok restaurants snel vinden als je even een zoekopdracht op Google plaatst als: wok restaurant in de buurt. Of: all-you-can eat restaurant in de buurt. 
Zo is er ook een heerlijk wok restaurant in omgeving Utrecht wat allerlei verschillende internationale keukens aanbiedt. De Nieuwe Pauw biedt haar Oriëntaalse specialiteiten graag aan u aan, vandaar kunt de sprong maken naar de Franse keuken waarna u heerlijk door kunt stappen naar de Italiaanse keuken waar ze pasta’s en andere Italiaanse gerechten maken. Heeft u daar van genoten en zin in een stukje vlees en verse vis? Dan zijn die natuurlijk ook aanwezig en je kan er gewoon van genieten als je hier trek in hebt!
Daarnaast zijn er verschillende desserts waar van gegeten mag worden, zoals fruithapjes en een chocoladefontein wat voor iedere chocolade liefhebber een ultieme proeverij is. 
De Nieuwe Pauw zit gevestigd in Leerdam. En Leerdam ligt weer vrij centraal gevestigd in Nederland, namelijk in de provincie Utrecht. 
Maar niet alleen In Utrecht kan je dit soort restaurants vinden! Ze zijn uiteraard ook te vinden in Den Haag, Amsterdam, Rotterdam en nog meer grote steden. Zou je bij een wok of een all-you-can eat restaurant willen eten maar je weet niet waar je terecht kan bij jou in de buurt? Dan los je dat snel op met een simpele Google zoekopdracht. 

Leerdam

Wanneer je eerst een dagje uit wilt naar Leerdam, dan zijn er verschillende activiteiten te doen en verschillende plekken te bezichtigen wat een dagje Leerdam echt leuk maakt. Hierna kan je heerlijk een hapje eten in de restaurants waar we het net over hebben gehad. 
Veel (eet) plezier in Leerdam!
Website door BlueBird Media