Tiendweg 69, 4142 EH Leerdam 0345 613 979 info@denieuwepauw.nl

Jarig?

Vier je Verjaardag met 50% Korting!

Ben je binnenkort jarig? Dan hebben we iets speciaals voor jou! Op je verjaardag kun je bij ons genieten van een onvergetelijke dag en ontvang je maar liefst 50% korting op je eigen maaltijd. Het enige wat je hoeft te doen, is je legitimatie laten zien!

Voorwaarden:

  • De jarige ontvangt 50% korting op zijn/haar maaltijd op de dag van de verjaardag, op vertoon van een geldig identiteitsbewijs.
  • Er dienen minimaal 2 volledig betalende volwassenen aanwezig te zijn om van deze actie te kunnen profiteren. (Dus minimaal met 3 pers. incl. de jarige)
  • Deze actie is helaas niet geldig op feestdagen. Als je op een feestdag jarig bent, ben je van harte welkom om de dag ervoor of de dag erna langs te komen.

Reserveren:

Om gebruik te maken van deze speciale actie, vragen we je vriendelijk om vooraf een reservering te maken via onze website. Tijdens het reserveren kun je in het opmerkingen vakje aangeven dat je graag gebruik wilt maken van de "Jarige Actie.". Je kan een reservering plaatsen door hier te klikken.

Laat je verjaardag bij ons onvergetelijk worden en vier deze speciale dag met een heerlijke maaltijd en geweldige herinneringen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

*De jarige actie is niet geldig i.c.m. andere acties en of aanbiedingen.

Website door BlueBird Media