Tiendweg 69, 4142 EH Leerdam 0345 613 979 info@denieuwepauw.nl

Welkom bij De Nieuwe Pauw

Voor het lekkerste all you can eat restaurant in Leerdam ga je naar De Nieuwe Pauw. Dit restaurant ligt net iets buiten het centrum van Leerdam. Vanaf het centrum van Leerdam rijd je in 4 minuten naar dit heerlijke restaurant. De Nieuwe Pauw word sterk aangeraden door Leerdammers omdat er verschillende internationale keukens in een restaurant zijn gezet, het lekkerste en beste concept van Leerdam!


Dit restaurant in Leerdam heeft niet alleen rekening gehouden met restaurant bezoekers die willen komen eten, maar hebben ook goed rekening gehouden met kinderen. Zo heeft dit restaurant een leuke en sfeervolle speelruimte voor kinderen waar ze plezier kunnen maken en lekker kunnen spelen. De Nieuwe Pauw heeft overal aan gedacht!


Binnenkort jarig? Dan ben jij van harte uitgenodigd in het beste all you can eat restaurant van Leerdam. Jarigen kunnen er genieten van de verschillende internationale keukens voor 50% korting. Je word hierdoor extra verwend in dit heerlijke restaurant. Houd er wel rekening mee dat deze korting alleen geldt voor de jarige en niet voor de mensen waarmee die gene is.

Wil je in Leerdam eten bij De Nieuwe Pauw? Zorg dan dat je reserveert en dat je jouw legitimatie bewijs mee neemt.

Website door BlueBird Media