Tiendweg 69, 4142 EH Leerdam 0345 613 979 info@denieuwepauw.nl

Heerlijk eten bij De Nieuwe Pauw

Ons concept is simpel: er wordt voor de tijdsduur van uw verblijf betaald en niet voor de hoeveelheid eten. Vooraf betaald u het vast bedrag voor het door u uitgekozen arrangement en daarna kunt u onbeperkt gebruik maken van ons internationale buffet, de frisdrankenbar, koffie en thee. De arrangementen beginnen bij 2 uren en lopen per half uur op.

Reserveer nu

Voor ieder wat wils is ons doel. Eten waarmee u een avontuur beleeft en die u steeds meer nieuwsgierig maakt. Proeven van vele verschillende internationale keukens en op één avond overspringen van het ene land op het andere. Van onze Oriëntaalse specialiteiten naar de Franse keuken en van de Italiaanse keuken naar heerlijke stukken vlees en verse vis. Onze huisgemaakte patisserie als heerlijke desserts om van weg te dromen en de grote chocoladefontein voor de echte chocoladeliefhebber. De ultiem heerlijke proeverij van allerlei gerechten uit vele landen vindt u bij De Nieuwe Pauw.


We hebben natuurlijk ook rekening gehouden met kinderen die gezellig mee komen eten met de ouders. We hebben een leuk en sfeervolle speelruimte waar de kinderen veilig kunnen spelen en veel plezier daar kunnen maken.


Website door BlueBird Media