Eten & drinken

Voor ieder wat wils is ons doel. Eten waarmee u een avontuur beleeft en die u steeds meer nieuwsgierig maakt. Proeven van vele verschillende internationale keukens en op één avond overspringen van het ene land op het andere. Van onze Oriëntaalse specialiteiten naar de Franse keuken en van de Italiaanse keuken naar heerlijke stukken vlees en verse vis. Onze huisgemaakte patisserie als heerlijke desserts om van weg te dromen en de grote chocoladefontein voor de echte chocoladeliefhebber. De ultiem heerlijke proeverij van allerlei gerechten uit vele landen vindt u bij De Nieuwe Pauw.


Eén tarief, onbeperkt genieten!

Vooraf bepaalt en betaalt u het arrangement voor de tijdsduur van uw verblijf. Alle arrangementen zijn inclusief onbeperkt gebruik van het internationale buffet, frisdrankenbar, koffie, cappuccino en thee. Wilt daarnaast nog een biertje, wijntje of iets sterkers? Vraag dan onze drankenpas aan bij de receptie.


Drankenpas

Biertje, wijntje of toch iets sterkers? Vraag dan naar onze drankenpas. Dit is een pasje met op- en afwaarderbaar tegoed, waarmee u zeer voordelig alcoholische drankjes kunt bestellen. Wat u gebruikt aan alcoholische consumpties gaat van het pasje af en het resterende tegoed krijgt u terug. Meenemen voor de volgende keer kan ook, want het tegoed blijft gewoon onbeperkt geldig.


Hoe het werkt

Ons concept is simpel: er wordt voor de tijdsduur van uw verblijf betaald en niet voor de hoeveelheid eten. Vooraf betaalt u het vaste bedrag voor het door u uitgekozen arrangement en daarna kunt u onbeperkt gebruik maken van ons internationale buffet, de frisdrankenbar, koffie, cappuccino en thee. De arrangementen beginnen bij 2 uren en lopen per half uur op.

Interesse?

Reserveer nu

Website door BlueBird Media