Tiendweg 69, 4142 EH Leerdam 0345 613 979 info@denieuwepauw.nl

Restaurants Utrecht

Utrecht is de stad die het meest centraal ligt in Nederland. Dit maakt dat het ideaal is voor studenten omdat de verbinding naar elke stad goed is en je er goed kan uitgaan. Naast dat het ideaal is voor studenten is het ook ideaal voor allerlei horeca ondernemers omdat hier mensen vanuit het hele land komen om te winkelen en te eten. 

In Utrecht bevinden zich allerlei leuke en lekkere restaurants om heerlijk te lunchen en dineren. Wanneer je gaat winkelen in Utrecht kom je er ongetwijfeld veel tegen. Naast de verschillende pleintjes heb je ook prachtige grachten door Utrecht heen lopen waar verschillende restaurants gevestigd zitten. In zomer kan je er heerlijk in de zon zitten onder het genot van een hapje en een drankje. In de winter verplaatsen zij naar binnen omdat het buiten te koud is. Door de grote diversiteit aan restaurants is er altijd wel een restaurant waar jij het als gast leuk en gezellig vind om te zetten. 

De vele restaurants bieden ook vele verschillende gerechten aan in ieder mogelijke nationaliteit. Zo kan je bijvoorbeeld denken aan lekkere oer Hollandse restaurants, Griekse restaurants, Italiaanse restaurants, Franse restaurants en Turkse restaurants. 

Bij deze restaurants kan je heerlijk eten, maar je betaald er echter wel wat meer omdat Utrecht zo’n geliefde stad is en de restaurants er in overvloed te vinden zijn.

Restaurants op steenworp afstand

Wanneer je niet gaat winkelen maar wel op zoek bent naar verschillende restaurants in de omgeving van Utrecht dan kom je al gauw op dezelfde soort restaurants. En dan bedoelen we in diversiteit aan nationaliteiten. Veel losse restaurants maar ook veel all-you-can eat / wok restaurants. Er zijn talloze restaurants in Utrecht te noemen die geliefd zijn onder bevolking en die zeer vaak bezocht worden. Ook meerdere keren door dezelfde personen.

Zo heb je bijvoorbeeld De Nieuwe Pauw in Leerdam. Leerdam ligt op steenworp afstand van Utrecht, en daarom valt De Nieuwe Pauw ook onder de restaurants in Utrecht. De Nieuwe Pauw is een wok restaurant / all-you-can eat restaurant waar je heerlijk kan genieten van de verschillende internationale keukens die worden aangeboden. Zo hebben zij Oriëntaalse specialiteiten, er zit een Franse keuken gevestigd, een Italiaanse keuken en je kan er genieten van een heerlijk stuk vlees en verse vis. Dit allemaal onder één dak. 

Gasten kunnen relatief goedkoop terecht bij De Nieuwe Pauw, ze werken namelijk met verschillende arrangementen. Zo kan je van maandag t/m donderdag 2 uur lang dineren voor €26,95 en van vrijdag t/m zondag voor €28,95. Wil je iets langer dineren, dan kan dat ook! Ze bieden ook een arrangement aan vanaf 2,5 uur. Hier betaal je dan van maandag t/m donderdag €28,95 voor en van vrijdag t/m zondag €31,50. Nu kan je dit allebei misschien te kort vinden en wil je 3 uur lang dineren, dat kan van maandag t/m donderdag voor €30,50 en van vrijdag t/m zondag voor €33,95. 

Vergeleken met de restaurants in Utrecht is De Nieuwe Pauw relatief goedkoop. Dit komt omdat zij werken middels het all-you-can eat concept wat inhoudt dat jij als gast hier voor een vast bedrag vooraf, onbeperkt kan eten. Je kan dus zoveel eten als je maar wilt/kan en zo hoef je je geen zorgen te maken over de hoge kosten die je kan maken wanneer je ervoor kiest om in een restaurant aan de gracht in Utrecht te eten. 

Leerdam

Wil je een gezellig dagje uit en daarna een hapje eten? Dan kan dat ook hartstikke goed in Leerdam. 

Er zijn verschillende activiteiten die gedaan kunnen worden in Leerdam. Zo heb je bijvoorbeeld het Internationale Glasmuseum, het GeoFort Children’s museum, Aqua Zoo Leerdam en Fort Asperen. Dit zijn allemaal leuke plekken om te bezoeken en om de dag mee te volbrengen. Zou je daarna een hapje willen eten? Dan kan dat heerlijk bij De Nieuwe Pauw. Omdat Leerdam niet enorm groot is, is de afstand tussen de activiteit die je die dag wilt doen en het restaurant ook niet zo groot. Je bent er dus zo!

Utrecht

Utrecht is trots op haar stad en is blij dat het de eer heeft gekregen om zoveel mooie restaurants in haar omgeving te hebben. Omdat er veel verschillende activiteiten te doen zijn in de omgeving en veel leuke en lekkere restaurants in Utrecht te vinden zijn is er voor ieder wat wils en een echte aanrader voor een dagje weg!

Website door BlueBird Media